PostHeaderIconЛетња промотивна кампања „Ја бирам Србију“

DSC 0010Летња промотивна кампања Туристичке организације Србије одржана је у суботу, 15. маја, под слоганом „Ја бирам Србију“. На догађају организованом у подножју Авалског торња, туристичке организације из целе земље представиле су најбоље из своје понуде. 

Установа за одмор и рекреацију деце у Липовцу представила се на овој манифестацији са циљем да се што даље чује о лепотама нашег краја. ТОС јеIMG-bd07c85c86fbd84525a2aecba887a879-V са  кампањом под слоганом „Ја бирам Србију“ и  са истоименом изложбом представила многе разлоге због којих бисмо летос изабрали нашу земљу за туристичку дестинацију.ТОС је такође спреман на сваку логистичку подршку малим дестинацијама и установама као што је наша, те уз њихову подршку очекујемо проширење и експанзију туризма у општини Алексинац.

Прошле године су, упркос пандемији, многи уживали на одмору у Србији, а према свим показатељима ова година биће још успешнија за туристичке DSC 0014раднике. Директорка ТОС-а Марија Лабовић обишла је  и разговарала са свим учесницима ове манифестације. Уручили смо јој наш промотивни материјал и представили пословање наше Установе које ће у наредном периоду бити унапређено, модернизовано и још успешније.

DSC 0019